X

Greu de crezut: Țara din Europa care are cei mai mulți hoți de buzunare

Greu de crezut: Țara din Europa care are cei mai mulți hoți de buzunare. Hoții de buzunare sunt oameni pe care cu toții îi urâm și încercăm să îi evităm sau, mai degrabă, să ne păstrăm bunurile în locuri la care ar fi greu să ajungă. Adevărul este că puțini oameni pot recunoaște un hoț de buzunare la prima vedere. Acești oameni sunt atât de deghizați încât nu ai ghici nicio secundă că au gânduri rele.

Dacă vă place să călătoriți, ar fi bine să citiți articolul de astăzi până la capăt, pentru că urmează să vă împărtășim care este țara cu cei mai mulți hoți de buzunare.

Nu uitați că locurile cu o concentrație mare de turiști sunt cele mai periculoase, deoarece sunt cele mai atractive pentru hoți, iar șansele de a deveni victima lor nu trebuie subestimate.

CITEȘTE ȘI: Teo Trandafir și-a deschis inima: Mărturisirile faimoasei prezentatoare despre adevăratul motiv care a dus la divorțul de a-l doilea soț

Greu de crezut: Țara din Europa care are cei mai mulți hoți de buzunar – Italia

A fost realizat un scurt sondaj, din care reiese clar că cel mai mare risc de a fi jefuit este în Italia. Locurile în care trebuie să fim foarte atenți să nu rămânem fără portofel sau telefon sunt catedrala din Milano, Galeria Uffizi din Florența și cele mai mari obiective turistice din Roma – Fontana di Trevi, Colosseum și Pantheon.

A doua țară din Europa în care numărul hoților este, de asemenea, mare este Franța, potrivit actualno.com.

Sfatul nostru este ca, atunci când vă decideți să călătoriți în afara țării, să nu purtați cu dumneavoastră bijuterii scumpe și sume mari de bani. Familiarizați-vă în prealabil cu tehnicile hoților din țara respectivă și nu aveți niciodată încredere în străini.

Țineți întotdeauna geanta cu obiecte personale aproape de dumneavoastră. Este de preferat să folosiți un model care poate fi aruncat peste umăr. În niciun caz nu riscați ca aceasta să fie undeva departe de dumneavoastră, agățată de un scaun sau alt loc.

CITEȘTE ȘI: Mihai Albu încă plătește polițe fostei soții: Gestul care a provocat o mare dezamăgire Iuliei Albu

Dacă observați o persoană care nu păstrează nicio distanță și are un comportament suspect, nu ezitați să contactați autoritățile de aplicare a legii.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro